All our Essay orders are Original, and are written from scratch. Try us today at 30% off

statistics test MIAMI DADE COLLEGE: STA 2023 – Statistical Methods Use the following distribution to answer questions 3 and 4. 1) What is the tota

Want answers to the assignment Below?

Text or Whatsapp Olivia at +1 (307) 209-4351


 

statistics test
MIAMI DADE COLLEGE: STA 2023 – Statistical Methods

Use the following distribution to answer questions 3 and 4.

1) What is the total area under the curve?
A) 1 B) 3 C) 2500 D) 3000

2) What is the mean?
A) 1 B) 3 C) 2500 D) 3000

Find the area under the standard normal distribution curve.
3) Between z = 0 and z = .75
A).07734 B) .7734 C) .2734 D) 27.34

4) To the left of z = -1.39
A) 8.23 B) .0082 C) .82 D) .0823

5) To the left of z = 1.23
A) .8907 B) .1093 C) .2266 D) 89.07

6) To the right of z = 1.23
A) .8907 B) .1093 C) .2266 D) 89.07

7) Between z = – 0.75 and z = 1.23
A) .8907 B) .1093 C) .2266 D) .6641

The average credit card debt for college seniors is $3262. If the debt is normally distributed with a standard deviation of $1100. Find these probabilities.
8) That the senior owes at least $1000
A).9803 B) 9.803 C) -2.06 D) .0206

9) That the senior owes more than $4000
A) .7486 B) .1486 C) .2514 D) 51.40

10) To qualify for a police academy, candidates must score in the top 10% on a general abilities test. The test has a mean of 200 and a standard deviation of 20. Find the lowest possible score to qualify. Assume the test scores are normally distributed.
A) 226 B) 1.28 C) 90% D) 200

The average credit card debt for college seniors is $3173. If the debt is normally distributed with a standard deviation of $1120. Find these probabilities.
11) What is the probability that a randomly selected undergraduate has a credit balance less than $2700?
A) -0.42 B) -2.11 C) .3372 D) .0174

12) You randomly select undergraduate. What is the probability that their mean balance less than $2700?
A) -0.42 B) -2.11 C) .3372 D) .0174

13) In a binomial experiment. N= 45, p = .47, and q = 0.53. Find the mean?
A) 21.15 B) 23.85 C) 3.35 D) 4.6

14) In a binomial experiment. N= 45, p = .47, and q = 0.53. Find the standard deviation?
A) 21.15 B) 23.85 C) 3.35 D) 4.6

15) In a recent study of 35 ninth-grade students, the mean number of hours per week that they played video games was 16.6. The standard deviation of the population was 2.8. Find the 95 % confidence interval of the mean of the time playing video games.
A) (157, 175) B) (15.7, 17.5) C) (-15.7, -17.5) D) (1.57, 1.75)

16) A scientist wishes to estimate the average depth of a river. He wants to be 99% confident that the estimate is accurate within 2 feet. From a previous study, the standard deviation of the depths measured was 4.33 feet. Find the Minimum Sample Size Needed for an Interval Estimate of the POPULATION MEAN
A) 21.2 B) 32 C) .32 D) 25

17) Ten randomly selected people were asked how long thy sept at night. The mean time was 7.1 hours, and the standard deviation was 0.78 hours. Find the 95% confidence interval of the meantime. Assume the variable is normally distributed
A) (157, 175) B) (15.7, 17.5) C) (65.4, 76.6) D) (6.54, 7.66)

18) A survey of 1500 adults found that 39% said that they would take more vacations this year than last year. Find the 95% confidence interval for the true proportion of adults who said that they will travel more this year.
A) – .365

Testimonials

No Complaints So far Guys

Yeah …I really like all the discounts that they offer, the prices are very flexible. Plus they have different promotions...

Best

They look cool and trustworthy enough to me. I gather they made discounts as their prices are quite affordable if...

Comes through every time

I have used this website for many times, and each time they found perfect writers for me and they produce...

Great Job

Great job! Those were you, guys, who made my coursework perfect in time according to all my requirements. I will...

Mh! not bad…

The worst part ever was to find my deadline postponed for 1 hour ! They couldn`t finish the essay within...

Best Service

The book review I asked for is so amazing! Endless thanks to your team for completing my review and for...

CLICK HERE  To order your paper

About Scholarfront Essay writing service

We are a professional paper writing website. If you have searched a question and bumped into our website just know you are in the right place to get help in your coursework. We offer HIGH QUALITY & PLAGIARISM FREE Papers.

How It Works

To make an Order you only need to click on “Order Now” and we will direct you to our Order Page. Fill Our Order Form with all your assignment instructions. Select your deadline and pay for your paper. You will get it few hours before your set deadline.

Are there Discounts?

All new clients are eligible for upto 20% off in their first Order. Our payment method is safe and secure.

 CLICK HERE to Order Your Assignment

 

ORDER WITH 15% DISCOUNT

Let your paper be done by an expert

Custom Essay Writing Service

Our custom essay writing service has already gained a positive reputation in this business field. Understandably so, all custom papers produced by our academic writers are individually crafted from scratch and written according to all your instructions and requirements. We offer Havard, APA, MLA, or Chicago style papers in more than 70 disciplines. With our writing service, you can get quality custom essays, as well as a dissertation, a research paper, or term papers for an affordable price. Any paper will be written on time for a cheap price.

Professional Essay writing service

When professional help in completing any kind of homework is all you need, scholarfront.com is the right place to get it. We guarantee you help in all kinds of academia, including essay, coursework, research, or term paper help etc., it is no problem for us. With our cheap essay writing service, you can be sure to get credible academic aid for a reasonable price, as the name of our website suggests. For years, we have been providing online custom writing assistance to students from countries all over the world, including the United States, Canada, the United Kingdom, Australia, Italy, New Zealand, China, and Japan.